Fascinerande spel

Det finns massor av spel på nätet som kan fascinera många av oss. Alla har vi olika intressen och som tur är så finns det oftast spel som passar in och vi gillar att spela. Det finns strategiska spel för den sportintresserade och actionspel för den som hellre önskar detta. Som oftast så är det en fråga om en stunds avkoppling från verkligheten då det kommer till spel och det finns alltid något som kan passa.

Strategiska spel

ManagerZone är ett online spel för den som har en dröm om att bli manager för ett klubblag i ishockey eller fotboll. Här gäller det att vara analytisk och inte stressa igenom några beslut. Du får som manager ansvaret för en klubb och får börja att klättra uppåt i serier och tabeller. Det gäller att vara strateg och fatta de rätta besluten som är det bästa för klubblaget. Det kan vara att låta någon spelare få gå för att köpa nya och bättre spelare.

Actionspel

Actionspel är exakt som det låter. Spel med lite mer fart och fläkt i. Det kan vara bilspel där det gäller att vinna över andra tävlande i någon form av motorsport. Det kan också vara spel i någon form av fantasivärld där det gäller att ta sig runt i någon värld och överleva mot hemska monster. Det finns flera ställen att välja på som har action game i sitt spelutbud och du hittar säkert något spel som kan intressera dig.